logo de Belgae

Vind ons

Het Belgae Project

Bij Belgae zijn we veel meer dan zomaar een kledingwinkel. We zijn een platform dat kunst, creativiteit en individuele expressie viert door middel van mode. Ons project is ontstaan uit de wens om lokale kunstenaars in de schijnwerpers te zetten, de Belgische economie te ondersteunen en een levendige gemeenschap te creëren waar durf en originaliteit worden gevierd.

Ons Concept

Ons concept is gebouwd op twee fundamentele pijlers: het benadrukken van lokale kunstenaars en het bevorderen van fabricage in België. We geloven in het ondersteunen van opkomend en gevestigd talent uit onze regio, door hen een platform te bieden om hun unieke creaties te delen. We werken nauw samen met gepassioneerde Belgische kunstenaars, variërend van schilders tot grafisch ontwerpers, fotografen en beeldhouwers. Hun artistieke visie komt tot uiting in elk stuk van onze collectie, waardoor er een kenmerkende artistieke dimensie aan onze kleding wordt toegevoegd.

Onze Stijl

Bij Belgae zijn we gepassioneerd door eigentijdse, radicaal artistieke en energieke stijl. We dagen modeconventies uit door opvallende kleding aan te bieden, gedurfde snitten, levendige kleurencombinaties en expressieve patronen. Onze collectie weerspiegelt de individualiteit van elke persoon en biedt eindeloze mogelijkheden om hun unieke persoonlijkheid tot uiting te brengen door middel van mode.

Onze Toewijding

We zijn toegewijd aan het bieden van een uitzonderlijke winkelervaring aan onze klanten, waar authenticiteit, creativiteit en duurzaamheid centraal staan in alles wat we doen. We geloven in bewuste mode, waarbij we kwaliteit en duurzame materialen prioriteren en verantwoorde consumptie aanmoedigen. Elk kledingstuk dat je bij Belgae vindt, is ontworpen om lang mee te gaan, met trots te worden gedragen en een verhaal te vertellen.

We geloven ook in het creëren van een dynamische en inspirerende gemeenschap. Daarom organiseren we artistieke evenementen, tentoonstellingen en samenwerkingen om creatieve geesten, kunstliefhebbers en modeliefhebbers samen te brengen. We willen een ruimte creëren waar ideeën samenkomen, talenten zich verbinden en individuele expressie wordt gevierd.

Samen bouwen we Belgae, een unieke Belgische modedestination waar kunst, creativiteit en stijl harmonieus samenkomen. Sluit je aan bij ons op onze reis om lokale kunstenaars te ondersteunen, fabricage in België te bevorderen en mode te omarmen die durf, originaliteit en passie uitstraalt.

Welkom bij Belgae, waar mode een vorm van authentieke expressie wordt en waar kunstenaars hun plek vinden.

Veelgestelde Vragen

Zoekt u nieuwe kunstenaars?

Ja!

We staan altijd open voor samenwerking met nieuwe kunstenaars. Als je geïnteresseerd bent om originele patronen voor kleding te creëren, zouden we graag je werk ontdekken.

Stuur gerust een voorbeeld van je portfolio of voorbeelden van je creaties naar contact@belgae.be. Als jouw stijl overeenkomt met onze esthetiek, kunnen we een betaalde samenwerking overwegen om jouw creaties in onze collectie op te nemen.

We geloven in de waarde van artistieke diversiteit en de mogelijkheid om nieuwe talenten te promoten. Dus, of je nu een illustrator, grafisch ontwerper, schilder of multidisciplinaire kunstenaar bent, aarzel niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om jouw unieke creaties te ontdekken en de mogelijkheden te verkennen om samen te werken en onze klanten unieke en inspirerende kleding aan te bieden.

Wat is de kwaliteit van jullie kleding?

Wij zijn toegewijd aan het aanbieden van kleding van hoge kwaliteit, vervaardigd uit zorgvuldig geselecteerde materialen. Elk product is ontworpen om duurzaam, comfortabel en stijlvol te zijn.

Hoe kan ik de juiste maat kiezen?

Om je te helpen de ideale maat te vinden, hebben we een gedetailleerde maattabel beschikbaar op elke productpagina. Als je nog aanvullende vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice via het contactformulier.

Wat zijn jullie betaalmogelijkheden?

Wij accepteren de belangrijkste creditcards (Visa, MasterCard, American Express) en betalingen via PayPal.

Leveren jullie internationaal?

Ja, wij leveren onze producten wereldwijd. De verzendkosten worden berekend op het moment van betaling op basis van het afleveradres.

Bieden jullie retouren of ruilen aan?

Ja, we accepteren retouren en ruilen binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling. Raadpleeg onze retourbeleid op de daarvoor bestemde pagina voor meer informatie over de procedure.

Hoe kan ik jullie contacteren in geval van vragen of problemen?

We staan klaar om te helpen! Je kunt contact met ons opnemen via ons contactformulier op de website of via e-mail op info@belgae.be. Ons team zal zo snel mogelijk reageren.

A belgian street with grafiti